foto

Emma Dumont

  • nar. 15.11.1994 (23 let)
    Seattle, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • The Gifted - 3 X 1 (S01E11) (epizoda) (2018)

    - V rozhovoru s Polaris (Emma Dumont) zmíní jedna z trojčat, že její otec byl členem Hellfire Clubu, dokonce králem. V komiksech, a zřejmě i ve filmovém a televizním světě, je jejím skutečným otcem Magneto. (NiWi)

  • The Gifted - X-roads (S01E13) (epizoda) (2018)

    - Ve flashbacku, ve kterém je Polaris (Emma Dumont) v psychiatrické nemocnici a nechává levitovat medailon, je na medailonu znak a jeho barva podobná helmě Magneta. Magneto je v komiksech, a zřejmě i ve filmovém a televizním světě, otcem Polaris. (NiWi)

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Body Tree
2014 Salvation (TV film)
Skrytá vada
Tělo jako nepřítel (TV film)
2012 Nobody Walks
2011 Metro (TV film)
2009 Dear Lemon Lima
True Adolescents

TV seriály

2018 The Gifted (TV seriál)
X-roads (S01E13)
eXtraction (S01E12)
3 X 1 (S01E11)
2017 The Gifted (TV seriál)
eXploited (S01E10)
outfoX (S01E09)
threat of eXtinction (S01E08)
další epizody (10)
V zajetí kouzel (TV seriál)
The Flying Forest (S02E04)
Prolhané krásky (TV seriál)
Playtime (S07E11)
2016 Ozn@čená (TV seriál)
Aquarius (TV seriál)
I Will (S02E13)
Can You Take Me Back? (S02E11)
Blackbird (S02E10)
další epizody (12)
2015 Aquarius (TV seriál)
Old Ego Is a Too Much Thing (S01E13)
(Please Let Me Love You And) It Won't Be Wrong (S01E12)
Your Mother Should Know (S01E11)
další epizody (13)
2014 Mind Games (TV seriál)
2012 Bunheads (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace