foto

Tereza Kovářová

Biografie

Tereza Kovářová pochází z Ostravy, kde se aktivně zapojuje do kulturního dění (Pouliční divadlo HAIR v rámci Colours of Ostrava 2012). V současné době studuje režii na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně, kde realizuje svá režijní cvičení a semestrální práce (Nevěr Jí, Aktovka, Sušenky). Dalším jejím filmovým počinem bude její bakalářský "Skoro úplně vymyšlený film".

Zdroj: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Režijní filmografie

Filmy

2016 ZOO
2014 Zoostory (studentský film)
2013 Skoro úplně vymyšlený film
2012 Čtvrteční rána (studentský film)
2011 Aktovka (studentský film)
2010 Nevěř jí (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 ZOO
2014 Zoostory (studentský film)
2013 Skoro úplně vymyšlený film
2010 Nevěř jí (studentský film)

Střihačská filmografie

Filmy

2016 ZOO
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace