foto

Josh Friedman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Terminátor: Temný osud
2012 The Asset (TV film)
2011 Locke & Key (TV film) - původní scénář
2006 Černá Dahlia

TV seriály

2020 Ledová archa (TV seriál)
2017 Smaragdové město (TV seriál)
Prison of the Abject (E02)
2014 Crossbones (TV seriál)
A Hole in the Head (E06)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
2009 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Zrozen k útěku (S02E22)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Samson a Dalila (S02E01)
Gnothi Seauton (S01E02)
Pilot (S01E01)

Herecká filmografie

Dokumentární

2009 Tales from the Script

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky