foto

Greg Gardiner

  • nar. New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 The War with Grandpa
2018 Night School
2017 Girls Trip
The Tank
2016 Holičství 3: Nový sestřih
The Journey
2013 The Best Man Holiday
2012 Gideon's Gift
Čivava z Beverly Hills 3
2010 Kráska mezi muži (TV film)
Marmaduk
2009 Moje falešná svatba (TV film)
Útěk na Horu čarodějnic
2008 Hackett (TV film)
Vítej doma
2007 Plán hry
2006 Super náhradník
2005 Maska Junior
Můj auťák Brouk
2004 Jeden den v New Yorku
2003 Motorkáři
Vánoční skřítek
2002 Muži v černém 2
Orange County
Velký průšvih
2001 Na konci všech válek
1999 Anoosh of the Airways
1998 "Defektiv" BOONE
Pan Vražda (TV film)
Tráva je zlatej důl
Život ve lži (TV film)
1997 The Apocalypse
Zázračný háj (TV film)
1996 Right to Remain Silent, The (TV film)
Somebody Is Waiting
1993 Stehy na duši
1992 Návrat nepojmenovatelného
1990 Buď v klidu

TV seriály

2014 Mizera (TV seriál)
2013 Mistresses (TV seriál)
I Choose You (S01E13)
When One Door Closes... (S01E12)
Full Disclosure (S01E11)
další epizody (13)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
2009 Deset důvodů, proč tě nenávidím (TV seriál)
2001 The Tick (TV seriál)
2000 Secret Agent Man (TV seriál)
1997 Leaving L.A. (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1995 Marshal (TV seriál)
1990 Flash (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)

Herecká filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace