foto

Maeve Kinkead

  • nar. 31.5.1946 (74 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Město naděje
1990 Antigone/Rites of Passion

TV seriály

1965 Tak jde čas (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2006 Nová metoda léčby (TV film)
2002 Wedding Story: Josh and Reva, A (TV film)

Host

TV pořady

1995 The 22nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky