foto

Gerhard Polt

  • nar. 7.5.1942 (78 let)
    Altötting, Bavorsko, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Und Äktschn!
2005 Undercover
2004 Germanikus
1992 Herr Ober!
1988 Zde se mluví německy
1984 Heimatabend (TV film)
1983 Kehraus
1982 Doktor Faustus
1981 Rosi und die große Stadt

TV seriály

1983 Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
1981 Gerichtsvollzieher, Der (TV seriál)
1978 Fast wia im richtigen Leben (TV seriál)

Dokumentární

2019 Legenden - Ein Abend für Bernd-Lutz Lange (TV film)
2018 Der Klang von Heimat (TV film)
2017 Der große Polt - Gemütlichkeit am Abgrund (TV film)
2010 Kabarett, Kabarett (TV film)

Divadelní záznam

2019 Gerhard Polt: „Riserva - im Abgang nachtragend“ (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Und Äktschn!
1992 Herr Ober!
1984 Heimatabend (TV film)
1983 Kehraus

TV pořady

1980 Scheibenwischer (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1992 Herr Ober!

Host

TV pořady

2018 Abfent, Abfent (TV pořad) - mod.
2013 Z'am rocken (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
1995 Lachsalven & Juxraketen (TV pořad)
1992 Spott-Theater (TV pořad)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)
ttt - titel thesen temperamente (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky