foto

Igor Jasulovič

  • nar. 24.9.1941 (77 let)
    Rejnsfeld, Kujbyševský kraj, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dorogoj papa
2018 Tolko ně oni
2017 Koridor bessmertija
Korotkije volny
2016 Byvšije
Tri sestry
2014 Šreděr
2013 Novogodněje děžurstvo (TV film)
2009 Gluchar. Prichodi, Novyj god! (TV film)
Kogda my byli sčastlivy... (TV film)
Probka
2008 Sad
Četyre vozrasta ljubvi
2007 Forsaž Da Vinči
Čelověk větěr
2006 Četyre taksista i sobaka 2
2005 Státní rada
2004 Četyre taksista i sobaka
2003 Daže ně dumaj!
Ruské zlato
2002 Kamenskaja 2: Ja umer včera (TV film)
1997 Maleňkaja princessa
1996 Popadalščik
Volšebnoje kreslo (TV film)
1995 Tribunal (TV film)
1994 Grafiňa Šeremětěva (TV film)
Koroli Rossijkogo syska: Ubijstva Buturlina
1993 Den russiske sangerinde
Osennije soblazny
1992 Čjornyj kvadrat
1991 I vozvraščajetsja větěr...
O kupecké dceři a tajemném kvítku
1990 ...Po prozvišču 'Zver'
Sestrički Liberti
1989 Kriminalnyj kvartet
Podzemělje věďm
1988 Artistka iz Gribova (TV film)
1987 Drug
Lilovyj Šar
Lovkači
Mio, můj Mio
Silneje vsech inych velenij
1985 Kak stať sčastlivym
Nejkouzelnější a nejpřitažlivější
Žil otvažnyj kapitan
1984 Vosem dněj naděždy
Zudov, vy uvoleny!
1983 Komický milenec, aneb Milostné myšlenky sira Johna Falstafa (TV film)
Molodyje ljudi
Na shledanou, Mary Poppins (TV film)
Ně choču byť vzroslym
Něždanno-něgadanno
Po zakonam vojennogo vremeni
Viťa Glušakov, drug Apačej
1982 Assol (TV film)
Kafedra (TV film)
Pochožděnija grafa Nevzorova
Predčuvstvije ljubvi
1981 Otpusk za svoj sčjot (TV film)
Tovarišč Innokentij
Čerez těrnii k zvjozdam
1980 Kdo zaplatí za úspěch?
Krach operaciji Terror
Létající Husaři
Odnaždy, dvadcať let spusťa
Slučaj na fabrike №6
1979 To je ten baron Prášil (TV film)
V odno prekrasnoje dětstvo
Žil-byl nastrojščik... (TV film)
Život je krásný
1978 31 ijuňa (TV film)
Po ulicam komod vodili...
1977 Fronta v týlu
1976 100 gramm dlja chrabrosti
Legenda o Ullenspiegelovi
1975 To snad není možné!
1974 Copatý zázrak
1973 Každyj děň doktora Kalinnikovoj
1972 Bez trjoch minut rovno
Boj po vítězství
Jechali v tramvaje Ilf i Petrov
Peters
Privalovovy milióny
Ruslan a Ludmila
1971 Dvanáct křesel
Mohyla Lva
Člověk z druhé strany
1970 Není cesty zpátky
O druzjach tovariščach
Rodinné štěstí
Waterloo
Útěk
1968 Briliantová ruka
Zlaté tele
1967 Arena
Major Vichr
Operacija Trest (TV film)
1966 Ajbolit-66
Kto věrňotsja, doljubit
Ně samyj udačnyj děň
Ďaďuškin son
1965 Gorod masterov
Pěrvyj posetitěl
1964 Čerez kladbišče
1962 Sedmoj sputnik
1961 Devět dní jednoho roku
Priključenija Kroša

TV seriály

2017 Blizkije (TV seriál)
Krovavaja baryňa (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
Ženich dlja duročki (TV seriál)
2016 Ličnoje prostranstvo (TV seriál)
2014 Alchimik. Elixir Fausta (TV seriál)
Ja vsjo preodoleju (TV seriál)
Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
2013 Do smerti krasiva (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2012 Bednyje rodstvenniki (TV seriál)
Obratnaja storona Luny (TV seriál)
Tri tovarišča (TV seriál)
2010 Enigma (TV seriál)
2009 Moskovskij dvorik (TV seriál)
2006 Děvjať něizvěstnych (TV seriál)
2005 Brežněv (TV seriál)
Ubojnaja sila 6 (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Leďanoje plamja (S04E03)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" (TV seriál)
2002 Kamenskaja 2 (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
Rostov-papa (TV seriál)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)
1997 Klubnička (TV seriál)
1996 Koroleva Margo (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)
1987 Námořní kadeti, vpřed! (TV seriál)
1985 Gosťa iz buduščego (TV seriál)
1968 Štít a meč (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace