foto

Anna Duchaňová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Leoš aneb Tvá nejvěrnější (divadelní záznam)
2014 Tichý Tarzan (divadelní záznam)
2007 O život
2000 Oběti a vrazi
1999 Ze života pubescentky (TV film)

TV seriály

2018 Dáma a Král (TV seriál)
Zapomenutá vražda (S02E05)
2016 Doktor Martin (TV seriál)
Doktorka Diana (S02E16)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Prstýnek (S01E28)
Bolavá hlava (S01E27)
2006 Náves (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Kočování za pohádkou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace