foto

Ljubov Tolkalina

  • nar. 16.2.1978 (41 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Legendy Petěrburga. Ključ vremeni
2017 Portret vtoroj ženy (TV film)
Čas žít, čas umírat
2015 Ijerej-San. Ispoveď samuraja
Kak podňať million. Ispověď Z@drota
2014 Ljubit - ně ljubit
2012 Bolšaja ržaka
Poka noč ně razlučit
Prazdnik vzaperti
Vsjo prosto
2010 Kompensacija
Moskva, ja ljublju těbja!
2009 Naša Maša i Volšebnyj orech
Nevesta ljuboj cenoj
Zapreščennaja realnosť
2008 Tenkrát v provincii
Čjornoje platě (TV film)
2007 Konservy
Leningrad
Poceluji padšich angelov
V ožidanii čuda
2005 Na útěku
2004 Igry vzroslych děvoček (TV film)
Miluji jen tebe
Slušatěl
2003 Antikiller 2: Antiterror
Mail Order Bride
2002 Antikiller
Red Serpent
2000 Vasilisa
Zatvornik

TV seriály

2018 Děvočki ně sdajutsja (TV seriál)
2017 Pereputannyje (TV seriál)
Sekretarša (TV seriál)
2016 Čužaja doč (TV seriál)
2015 Svodnyje suďby (TV seriál)
2014 Anželika (TV seriál)
Kak vyjti zamuž za millioněra 2 (TV seriál)
Silněje suďby (TV seriál)
2013 Tamarka (TV seriál)
2012 Kak vyjti zamuž za millioněra (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Vremja ljubiť (TV seriál)
2011 Vremja dlja dvojich (TV seriál)
2010 Vsjo radi těbja (TV seriál)
Vy zakazyvali ubijstvo (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Chitroumnaja ulovka (S02E01)
2009 Šalnoj angel (TV seriál)
2008 Fotograf (TV seriál)
Vozmi meňa na něbesa (E01)
2005 Matrjoški (TV seriál)
Talisman ljubvi (TV seriál)
2003 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Poker s akuloj (S01E02)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Kontrolnyj vystrel (S01E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace