foto

Marija Maškova

  • nar. 19.4.1985 (35 let)
    Novosibirsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Igruška (TV film)
Perevod s německogo (TV film)
2013 Bědnaja Liz (TV film)
2010 Pro ljuboff
2009 Gorjačije novosti
2008 Priletil vdrug volšebnik
Zakrytyje prostranstva
2005 Mama, ně gorjuj 2
2004 Táta
2000 Ženščin obižať ně rekomendujetsja
1998 Mama, ně gorjuj!
1997 Maleňkaja princessa

TV seriály

2020 Okajannyje dni (TV seriál)
2018 Lapsi (TV seriál)
Ženščina v sostojanii razvoda (TV seriál)
2017 Mjatěž (TV seriál)
2016 Vyšibala (TV seriál)
2014 Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
2013 Byvšaja žena (TV seriál)
Veronika. Begljanka (TV seriál)
Žiť dalše (TV seriál)
2012 Iděalnyj brak (TV seriál)
Moja bolšaja semja (TV seriál)
Ochota na gauljajtěra (TV seriál)
Stěpnyje děti (TV seriál)
Veronika. Potěrjannoje sčastě (TV seriál)
2011 Zabytyj (TV seriál)
2005 Ně rodis krasivoj (TV seriál)
Talisman ljubvi (TV seriál)
2002 Next 2 (TV seriál)

Dokumentární

2019 Buratino

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky