foto

Ian Whyte

  • nar. 17.9.1971 (46 let)
    Bangor, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (3)

  • Hra o trůny (TV seriál) (2011)

    - Ian Whyte byl pro svou nadprůměrnou výšku v seriálu obsazen hned do několika rolí. V první a druhé sérii ztvárnil jednoho z Bílých chodců, ve třetí a čtvrté řadě hrál obra. V obou těchto rolích byl však proměněn k nepoznání díky make-upu a počítačovým efektům. Jeho pravou podobu mohl divák zhlédnout pouze ve druhé řadě, kde se v několika scénách mihl jako osm stop vysoký rytíř Gregor Clegane. (Zdroj: wikipedia.org)  (Revivup)

  • Hra o trůny (TV seriál) (2011)

    - Po Conanovi Stevensovi a Ianovi Whyteovi je Islanďan Hafthor Björnsson už v poradí tretím hercom, ktorý sa v seriáli chopil postavy Gregora "Horu" Clegana. (Macejko)

  • Hra o trůny (TV seriál) (2011)

    - V 1. sérii seriálu vystupuje 5 herců ze ságy o Harrym Potterovi. Jsou jimi David Bradley, který hrál přísného školníka v Kameni mudrců (2001), Julian Glover, který namluvil velkou akromantuli v Tajemné komnatě (2002), Ian Whyte, jenž dubloval poloobří tělo ředitelky Krásnohůlek v Ohnivém poháru (2005), Natalia Tena, která hrála proměnlivou bystrozorku ve Fénixově řádu (2007), a Michelle Fairley, jež ztvárnila paní Grangerovou v Relikvii smrti - části 1 (2010). (sheylka)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Significance
1066
2015 Král Škorpion: Cesta za mocí
2014 Blood Moon
Hercules
2013 Harrigan
2012 Prometheus
2010 Outcast
Souboj Titánů
2009 Dragonball: Evoluce
Solomon Kane
2007 Vetřelci vs. Predátor 2
2005 Harry Potter a Ohnivý pohár
2004 Vetřelec vs. Predátor

TV seriály

2016 Hra o trůny (TV seriál)
Bitva bastardů (S06E09)
Zlomený muž (S06E07)
Domů (S06E02)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Tanec draků (S05E09)
Tvrdodomov (S05E08)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
Strážci na Zdi (S04E09)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Každý musí sloužit (S03E01)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Princ ze Zimohradu (S02E08)
Muž beze cti (S02E07)
Zahrada kostí (S02E04)
další epizody (4)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Zima se blíží (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace