foto

Pat Proft

  • nar. 3.4.1947 (70 let)
    Columbia Heights, Minnesota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1998 Utopenec na útěku
1991 Žhavé výstřely
1984 Pánská jízda
1981 Moderní problémy
1979 Fast Friends (TV film)
1976 Tunnel Vision
1975 Van Dyke and Company (TV film)

TV seriály

1979 Detective School (TV seriál)
1976 Van Dyke and Company (TV seriál)

TV pořady

1973 The Burns and Schreiber Comedy Hour (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1998 Utopenec na útěku

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace