foto

Philip Wylie

  • nar. 12.5.1902
    Beverly, Massachusetts, USA
  • zem. 25.10.1971 (69 let)
    Miami, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1971 The Name of the Game: LA 2017 (TV film)
1966 Johnny Tiger
1933 King of the Jungle
Murders in the Zoo
Neviditelný muž
1932 Island of Lost Souls

TV seriály

1968 The Name of the Game (TV seriál)
1955 Crunch and Des (TV seriál)
Playwrights '56 (TV seriál)
1951 Tales of Tomorrow (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2020 When Worlds Collide - kniha
1951 When Worlds Collide - kniha
1949 Night Unto Night - kniha
1939 Charlie Chan in Reno - kniha
1938 The Gladiator - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace