foto

Moira Buffini

  • nar. 1965
    Cheshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Místokrálův palác
2012 Byzantium - divadelní hra
2011 Jana Eyrová
Král je panna (divadelní záznam) - divadelní hra
2010 Tamara Drewe

TV seriály

1994 Capital Lives (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Father

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Nevěstky (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2018 Nevěstky (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2017 Nevěstky (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)

Herecká filmografie

TV seriály

1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace