foto

Ildebrando D'Arcangelo

  • nar. 1969
    Pescara, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Les Noces de Figaro - Au Grand Théâtre de Genève (divadelní záznam)
2012 Nápoj lásky (divadelní záznam)
2011 Anna Boleynová (divadelní záznam)
2010 Carmen (divadelní záznam)
2007 Carmen (TV film)
2006 Don Giovanni (TV film)
Figarova svatba (TV film)
2005 Elisir d'amore, L' (divadelní záznam)
1997 Don Giovanni (TV film)
1992 Tancredi (TV film)

TV seriály

2006 Mozart 22 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace