foto

Josh Goldsmith

  • nar. 1970

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 More Time with Family (TV film)
2011 My Life As an Experiment (TV film)
2009 The Fish Tank (TV film)
2006 Stroller Wars (TV film)
2004 Přes noc třicítkou
2000 Po čem ženy touží

TV seriály

2008 V dobrém i zlém (TV seriál)
Tajný sendvič (S03E07)
Byt v centru (S03E05)
Krize Eddieho věku (S03E02)
2007 V dobrém i zlém (TV seriál)
Příběhy na dobrou noc (S02E07)
Kávovar (S01E19)
Večírek k výročí (S01E11)
2006 Big Day (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
Co prozradil sen (S01E07)
Žádost o ruku (S01E03)
Kulečníkový stůl (S01E01)
2004 Dva z Queensu (TV seriál)
Cheap Saks (S06E15)
2003 Dva z Queensu (TV seriál)
American Idle (S06E10)
Eggsit Strategy (S06E08)
Prints Charming (S05E14)
2002 Dva z Queensu (TV seriál)
Loaner Car (S05E10)
Dougie Nights (S04E15)
2001 Dva z Queensu (TV seriál)
Sight Gag (S04E02)
Separation Anxiety (S03E20)
Wedding Presence (S03E12)
2000 Dva z Queensu (TV seriál)
Better Camera (S03E11)
Fatty McButterpants (S03E03)
Do Rico (S03E01)
další epizody (6)
1999 Dva z Queensu (TV seriál)
I, Candy (S02E09)
Doug Out (S02E06)
Female Problems (S02E02)
další epizody (7)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
Supermarket Story (S01E10)
Educating Doug (S01E08)
Fat City (S01E02)
1997 Over the Top (TV seriál)
1996 Pearl (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2000 Dva z Queensu (TV seriál)
Whine Country (S02E25)
Flower Power (S02E24)
Restaurant Row (S02E23)
další epizody (13)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2010 V dobrém i zlém (TV seriál)
Nekonečná lež (S04E37)
Kupónový Eddie (S04E36)
Joy ve škole (S04E35)
další epizody (30)
2009 V dobrém i zlém (TV seriál)
Kennyho velký bratr (S04E07)
Bejvalka za dveřmi (S04E06)
Rozvod (S04E05)
další epizody (7)
2008 V dobrém i zlém (TV seriál)
Tajný sendvič (S03E07)
Kennyho obřízka (S03E06)
Byt v centru (S03E05)
další epizody (13)
2007 V dobrém i zlém (TV seriál)
Všichni milují Douga (S02E09)
Tak dost, pane neřáde (S02E08)
Příběhy na dobrou noc (S02E07)
další epizody (21)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
Tatínkova holčička (S01E10)
Toaster (S01E09)
Sex a smrt (S01E08)
další epizody (10)

Režijní filmografie

TV seriály

2008 V dobrém i zlém (TV seriál)
Pokuta za stáří (S03E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky