foto

Umut Dag

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Tatort - Das Monster von Kassel (TV film)
2018 Tatort - Sonnenwende (TV film)
2017 Das deutsche Kind (TV film)
2016 Tatort - Rebecca (TV film)
2014 Trhliny v betonu
2012 Kuma
2008 Todesnachrichten

TV seriály

2019 Vienna Blood (TV seriál)
2016 Země zločinu (TV seriál)
Konečné zúčtování (E09)
2013 CopStories (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2002 Der Freiheit

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky