foto

Llyr Ifans

  • nar. 1968
    Ruthin, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Under Milk Wood
2013 Cirkus
2001 Co s tou Annie Mary? (TV film)
1997 Twin Town
1994 Ymadawiad Arthur

TV seriály

2016 Temný Wales (TV seriál)
Kruh se uzavírá (S03E04)
Bez milosti (S03E03)
Pytlákův objev (S03E02)
další epizody (4)
2015 Mistr popravčí (TV seriál)
Pilot (E01)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2018 True Horror (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky