foto

Vojtěch Lavička

  • nar. 1973

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2013 Roznese tě na kopytech (TV film)
2008 El Paso
2007 Roming
2001 Deník šílené manželky (TV film)

Dokumentární

2012 Gen D (TV film)

Hudební videoklipy

2008 Gipsy.cz: Benga Beating (hudební videoklip)
2006 Gipsy.cz: Romano Hip Hop (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bezva ženská na krku
2001 Deník šílené manželky (TV film)

TV seriály

2019 Krejzovi (TV seriál)
Sázka je sázka (S02E29)
Víno, ženy, zpěv (S01E50)
2018 Krejzovi (TV seriál)
Šťastná myšlenka (S01E31)
Modrý kód (TV seriál)
V jednom ohni (S03E01)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Na sever nebo do Kuřete? (S05E27)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Exit, Exil, Exodus (S02E09)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Maruška (S01E06)
Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Škola zlomených srdcí (S03E27)
Milionář z tělocvičny (S03E26)

Dokumentární

2015 Hlasy strachu (TV seriál)
Černá ovce černých ovcí (S01E01)
2013 Vojta Lavička: Nahoru a dolů
Wohnout: G2 Acoustic Stage (koncert)
2008 Strom naděje a splněných přání (koncert)
Tříkrálový koncert (koncert)

Hudební videoklipy

2009 Gipsy.cz: Aven Romale (hudební videoklip)
Gipsy.cz: Reprezent (hudební videoklip)
2008 Gipsy.cz: Benga Beating (hudební videoklip)
2007 Gipsy.cz: Jednou (hudební videoklip)
2006 Gipsy.cz: Romano Hip Hop (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2015 Barování (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2016 Finále Plzeň 2016 (TV pořad)
2014 Barování pro Činoherní studio v Ústí (TV pořad)
Metropolitánek (TV pořad)
2012 Barování (TV pořad)
City Koktejl (TV pořad)
2009 Romové v Evropě (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky