foto

Vojtěch Lavička

  • nar. 1973
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2013 Roznese tě na kopytech (TV film)
2008 El Paso
2007 Roming
2001 Deník šílené manželky (TV film)

Dokumentární

2012 Gen D (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bezva ženská na krku
2015 Barování (divadelní záznam)
2001 Deník šílené manželky (TV film)

TV seriály

2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Exit, Exil, Exodus (S02E09)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Maruška (S01E06)
Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Škola zlomených srdcí (S03E27)
Milionář z tělocvičny (S03E26)

Dokumentární

2015 Hlasy strachu (TV seriál)
Hlasy strachu - Černá ovce černých ovcí (S01E01) (epizoda)
2013 Vojta Lavička: Nahoru a dolů
Wohnout: G2 Acoustic Stage (koncert)
2008 Strom naděje a splněných přání (koncert)
Tříkrálový koncert (koncert)

TV pořady

2016 Finále Plzeň 2016 (TV pořad)
2014 Barování pro Činoherní studio v Ústí (TV pořad)
Metropolitánek (TV pořad)
2012 Barování (TV pořad)
City Koktejl (TV pořad)
2009 Romové v Evropě (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace