foto

Nicole Heesters

  • nar. 14.2.1937 (82 let)
    Postupim, Braniborsko, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Die Wolf-Gäng
2016 Apropos Glück (TV film)
2015 Tiefe Wunden (TV film)
2013 Die Holzbaronin (TV film)
2011 Léto v Paříži (TV film)
2009 Chefinspektor Ochajon - Die Seele eines Mörders (TV film)
Die Liebe der Kinder
Fünf Tage Vollmond (TV film)
Thank You Mr. President
Zamilovaný doktor (TV film)
2007 Copacabana (TV film)
Liebe ist das schönste Geschenk (TV film)
Sehnsucht nach Rimini (TV film)
Zeit zu leben (TV film)
2004 Bella Block - Das Gegenteil von Liebe (TV film)
2003 Katz und Hund (TV film)
Rosamunde Pilcher: Srdce se nemýlí (TV film)
Sternzeichen
Tatort - Veras Waffen (TV film)
Treibjagd (TV film)
2002 Eva Blond II: Kniha urážek (TV film)
2001 Der Vamp im Schlafrock (TV film)
Kelly Bastian - Geschichte einer Hoffnung (TV film)
Nicht ohne dich (TV film)
2000 Frauen lügen besser (TV film)
Für die Liebe ist es nie zu spät (TV film)
Gefährliche Träume - Das Geheimnis einer Frau (TV film)
1998 Eine ungehorsame Frau (TV film)
Meschugge
Moc (TV film)
Sólo pro klarinety
1997 Diamanten küßt man nicht (TV film)
Lamorte (TV film)
1996 Beckmann und Markowski - Im Zwiespalt der Gefühle (TV film)
1995 Ach du Fröhliche (TV film)
Am Morgen danach (TV film)
Tödliche Besessenheit (TV film)
1994 Ausgerechnet Zoé (TV film)
Tonino und Toinette (TV film)
1993 Familienehre (TV film)
1992 Heimatgeschichten - Wenn der Müllmann kommt (TV film)
Moje dcera patří mně
Tatort - Der Mörder und der Prinz (TV film)
1990 Mauritius-Los (TV film)
1989 Milliardenspiel, Das (TV film)
Pension Sonnenschein
1985 Die Spur der anderen (TV film)
Todesspringer, Der
1984 Bali (TV film)
Snob, Der (TV film)
1983 Heinrich Penthesilea von Kleist
1982 Kamikaze 1989
1981 Po půlnoci
1980 Tatort - Der gelbe Unterrock (TV film)
1979 Onkel Wanja (TV film)
Tatort - Mitternacht, oder kurz danach (TV film)
1978 Tatort - Der Mann auf dem Hochsitz (TV film)
Tatort - Rechnung mit einer Unbekannten (TV film)
1972 Geliebter Mörder (TV film)
1971 Messe der erfüllten Wünsche, Die (TV film)
1970 Triumph des Todes oder Das große Massakerspiel (TV film)
1968 Graf Öderland (TV film)
Käthchen von Heilbronn, Das (TV film)
Zeit der halben Herzen (TV film)
1966 Der Gute Mensch von Sezuan (TV film)
1963 Die Möwe (TV film)
Don Juan kommt zurück (TV film)
1962 Der tolle Tag (TV film)
1961 Wir sind noch einmal davongekommen (TV film)
1957 Marius (TV film)
1956 Das Liebesleben des schönen Franz
Glockengießer von Tirol, Der
Liebe, die den Kopf verliert
1955 Drei Männer im Schnee
Ihr erstes Rendezvous
1954 Dieses Lied bleibt bei Dir
1953 Ich und meine Frau

TV seriály

2013 Donna Leonová (TV seriál)
Auf Treu und Glauben (E19)
2010 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Ein Leben ohne Lüge (E08)
Der Tod kam am Nachmittag (E07)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Rot wie der Tod (E13)
2009 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Schwarzer Engel (E06)
Der sterbende Dandy (E05)
2008 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Sommerzeit (E04)
An einem einsamen Ort (E03)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2002 Blond: Eva Blond! (TV seriál)
Donna Leonová (TV seriál)
Nobilita (E04)
1999 Klemperer - Ein Leben in Deutschland (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Freunde wie wir (TV seriál)
1996 Solange es die Liebe gibt (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Oppen und Ehrlich (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Der Winter, der ein Sommer war (TV seriál)
1975 Die unfreiwilligen Reisen des Moritz August Benjowski (TV seriál)
1972 Alexander Zwo (TV seriál)

Dokumentární

2016 Lou Andreas-Salomé
2010 Fernsehlieblinge (TV seriál)
2000 Deutschlandspiel (TV film)

Host

TV pořady

2003 Johannes Heesters: Eine Legende wird 100 (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1963 Die 'Kleinen' unserer Großen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky