foto

Tomislav Čečka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Hledání ztraceného světla (amatérský film)
2015 Lháři (studentský film)
Táta (studentský film)
2014 1000 (studentský film)
Přechodné vědomí (studentský film)
2013 Epilog (studentský film)

TV seriály

2019 Strážmistr Topinka (TV seriál)
2018 Dáma a Král (TV seriál)
Hodný, zlý, ošklivý a mrtvý (S03E04)

TV pořady

2014 U6 - Úžasný svět vědy (TV pořad)
Epizoda 15 (E15)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 11 (E11)
další epizody (6)

Režijní filmografie

Filmy

2018 C H R O N II C (studentský film)
Yew Yew (amatérský film)
2014 1000 (studentský film)
Sociologický experiment (studentský film)
2013 Go (studentský film)
2012 Čtvrteční rána (studentský film)

Dokumentární

2015 Točíme movie, vole

Střihačská filmografie

Dokumentární

2015 Točíme movie, vole

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky