foto

Tygo Gernandt

  • nar. 7.4.1974 (45 let)
    Amsterdam, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Baantjer
Circus Noël: de film
2017 Kill Switch
Ron Goossens, Low-Budget Stuntman
2016 Brimstone
Satan přikázal tančit
2015 Admirál
Boy 7
Jack bestelt een broertje
2014 D.E.A.L.
Hartenstraat
2012 Süskind
2011 Uvnitř (TV film)
2010 První mise
Černá smrt
2009 Carmen van het noorden
Mijn vader is een detective
Život v jednom dni
2008 Dunya a Desie v Maroku
Nefarious
Shanghai Trance
Zima za války
2007 Sextet
Vivere
2006 Elephants Dream
Ik omhels je met 1000 armen
Paid
Zoop v Indii
2005 Boy Meets Girl Stories #1: Smachten (TV film)
Eilandgasten
Joyride
Offers (TV film)
Ráj řízků
2004 Kazatel
Snacken (TV film)
2003 Van God los
2001 Vrah duší
1999 Jezus is een Palestijn
1996 Naar de klote!
1993 Angie

TV seriály

2018 Poslední království (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
2016 Toon (TV seriál)
2012 De 4 van Westwijk (TV seriál)
Dokter Tinus (TV seriál)
2011 Van God Los (TV seriál)
2008 Roes (TV seriál)
Schnitzelparadijs - De serie (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Van Speijk (TV seriál)
t Schaep Met De 5 Pooten (TV seriál)
2005 Vuurzee (TV seriál)
2000 De aanklacht (TV seriál)
1999 All Stars: de serie (TV seriál)
Spangen (TV seriál)
Západní vítr (TV seriál)
1998 Combat (TV seriál)
1997 Kees & Co (TV seriál)
1996 Fort Alpha (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
Ik ben je moeder niet (TV seriál)
Voor hete vuren (TV seriál)
1994 Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1991 Oppassen!!! (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky