foto

Vratislav Kadlec

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Giroflé - Giroflá (TV film)
1988 Černovláska (TV film)
1984 Tabákový kapitán (TV film)
1980 Orfeus v podsvětí (TV film)
1972 J. Strauss: Cikánský baron (divadelní záznam)
Vinobraní (TV film)

TV seriály

1991 Velmi uvěřitelné příběhy (TV seriál)
Podržel souseda (E02)
1989 O čarovné Laskonce (TV seriál)
1988 Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace