foto

Baldvin Z

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Lof mér að falla
2014 Život v akvárku
2010 Chvění
2009 Hotel Země

TV seriály

2016 V pasti (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
2015 Případ (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
další epizody (9)

Dokumentární

2017 Beyond Strength

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Lof mér að falla
2014 Život v akvárku
2010 Chvění
2009 Hotel Země

Dokumentární

2017 Beyond Strength

Producentská filmografie

Dokumentární

2017 Beyond Strength

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky