foto

Michaël Youn

  • nar. 2.12.1973 (45 let)
    Suresnes, Hauts-de-Seine, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Brillantissime
Christ(Off)
Le Jour où j'ai brûlé mon coeur (TV film)
2017 Karbon
Sahara
2016 Le fantôme de Canterville
Mon frère bien-aimé (TV film)
2013 Hurá na Francii
2012 La Traversée
Oui, šéfe!
2011 De l'huile sur le feu
2010 Fatal
Kurýr expres
2009 Rychlejší než vlastní stín
2008 Tu peux garder un secret ?
2007 Héros
2006 Neřízená střela
2005 Jeden zůstává, druhý odchází
Velký vezír
2004 Carton, Le
Cesta kolem světa za 80 dní
Les 11 commandements
2003 Beuze, La
Chouchou - miláček Paříže
Les clefs de bagnole

TV seriály

2018 Les Bracelets Rouges (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (5)
2011 Zak (TV seriál)
2010 La Happy Hour de Canal+ (TV seriál)
Touche pas à mon poste! (TV seriál)
2003 Symphonic Show (TV seriál)
2001 Caméra café (TV seriál)
1994 Les enfants de la télé (TV seriál)

TV pořady

2017 Radio + (TV pořad)
2016 Action ou vérité (TV pořad)
2014 Stars sous hypnose (TV pořad)
2012 Le grand 8 (TV pořad)
2011 Vendredi, tout est permis avec Arthur (TV pořad)
2010 Ce soir avec Arthur (TV pořad)
Ça va s'Cauet (TV pořad)
2007 Les stars se dépassent pour ELA (TV pořad)
2006 Jamel comedy club (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
2004 La chanson de l'année (TV pořad)
Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
À prendre ou à laisser (TV pořad)
2003 La méthode Cauet (TV pořad)
2002 Le pire du Morning Live (TV pořad)
2001 Y a un début à tout (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Hurá na Francii
2010 Fatal

TV pořady

2002 Le pire du Morning Live (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Hurá na Francii
2010 Fatal

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace