foto

Daina Reid

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Utajená řeka (TV film)
2014 Never Tear Us Apart: The Untold Story of INXS (TV film)
2013 Válka magazínů (TV film)
2012 Ze hry: Válka Kerry Packera (TV film)
2011 Paper Giants: The Birth of Cleo (TV film)
2010 I Love You Too

TV seriály

2021 Young Rock (TV seriál)
My Baby Only Drinks the Good Stuff (E08)
Don't Go Breaking My Heart (E05)
On the Road Again (E02)
2020 Helstrom (TV seriál)
Mother’s Little Helpers (E01)
Jednotky vesmírného nasazení (TV seriál)
Přiměřená reakce (E10)
Je dobré být zase na Měsici (E09)
Outsider (TV seriál)
In the Pines, In the Pines (E07)
2019 David Makes Man (TV seriál)
Španělská princezna (TV seriál)
The Battle for Harry (S01E04)
An Audacious Plan (S01E03)
Příběh služebnice (TV seriál)
Svědci (S03E10)
Hrdinka (S03E09)
2018 Romper Stomper (TV seriál)
Anabasis (E06)
Chaos (E05)
Příběh služebnice (TV seriál)
Po porodu (S02E12)
Holly (S02E11)
2017 Sunshine (TV seriál)
Případy doktora Bleika (TV seriál)
First Dance (S05E06)
Measure Twice (S05E05)
2016 Lovci (TV seriál)
The Wrong Girl (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
2015 Jste připraveni (TV seriál)
2013 Nowhere Boys (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
2012 Vražedné záhady slečny Fisherové (TV seriál)
2011 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 2 (S04E02)
2010 Offspring (TV seriál)
Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 2 (S03E02)
2008 Bed of Roses (TV seriál)
Very Small Business (TV seriál)
2007 City Homicide (TV seriál)
Satisfakce (TV seriál)
2005 The Alice (TV seriál)
2003 Skithouse (TV seriál)
2002 MDA (TV seriál)
2001 Náš tajný život (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2010 I Love You Too
1996 Láska a jiné katastrofy
1993 Love in Limbo

TV seriály

2008 Very Small Business (TV seriál)
2003 Welcher & Welcher (TV seriál)
2002 Kath & Kim (TV seriál)
Sport (S01E03)
1998 Micallef Program, The (TV seriál)
Totally Full Frontal (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
1994 Jimeoin (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 Comedy Sale, The (TV seriál)
Full Frontal (TV seriál)

Dokumentární

2008 The Making of 'Very Small Business'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky