foto

Tomas Norström

  • nar. 23.5.1956 (63 let)
    Södertälje, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 LasseMajas detektivbyrå - Det första mysteriet
2015 LasseMajas detektivbyrå - Stella Nostra
Villmark 2
2014 LasseMajas Detektivbyrå - Skuggor över Valleby
2013 LasseMajas detektivbyrå - Von Broms hemlighet
2010 Domů na Vánoce
2008 LasseMajas detektivbyrå - Kameleontens hämnd
2006 Inga tårar
2005 Spadek
2004 Vakuum
2003 Povídky z kuchyně
2002 Livet i 8 bitar
2000 Hur som helst är han jävligt död
1997 Reine & Mimmi i fjällen!
1996 Drömprinsen - Filmen om Em
Lovci
Lögn
Zonen
1995 Happy Days
Valkoisia valheita
1994 13-årsdagen
Beck - Polismördaren
Filmen om Em
Händerna
Stockholm Marathon
1993 Drömmen om Rita
Prak
1992 Hammar
Min store tjocke far
1991 Facklorna (TV film)
Fasadklättraren (TV film)
Hvíti víkingurinn
1990 God afton, Herr Wallenberg - En Passionshistoria från verkligheten
Kaninmannen
Werther
1989 Tiger Rag (TV film)
1988 Venus 90
1987 Res aldrig på enkel biljett
1986 Den nervöse mannen (TV film)
1985 Svindlande affärer
1984 Sköna juveler
Två solkiga blondiner
1983 Andra dansen
1981 Höjdhoppar'n
Inspektor Beck v Budapešti
Varn!ng för Jönssonligan
1979 En kärleks sommar
Kejsaren
1977 Mackan
1976 Långt borta och nära

TV seriály

2013 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2007 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Den svaga länken (S03E06)
2006 Brandvägg (TV seriál)
Lassemajina detektivní kancelář (TV seriál)
2005 Wallander (TV seriál)
Mörkret (S01E04)
1999 Ett litet rött paket (TV seriál)
1998 Pistvakt - en vintersaga (TV seriál)
1997 Emma åklagare (TV seriál)
1995 En nämndemans död (TV seriál)
Radioskugga (TV seriál)
Sjukan (TV seriál)
1994 Bert (TV seriál)
Min vän Percys magiska gymnastikskor (TV seriál)
1993 Rosenbaum (TV seriál)
Snoken (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1990 S*M*A*S*H (TV seriál)
1987 Som man ropar (TV seriál)
Varuhuset (TV seriál)
1986 Hövdingen (TV seriál)
Studierektorns sista strid (TV seriál)
1983 Spanarna (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Hammar
1990 Werther

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky