foto

Spalding Gray

  • nar. 5.6.1941
    Providence, Rhode Island, USA
  • zem. 10.1.2004 (62 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Yarns to Be Spun on the Way to the Happy Home - a.z.
2001 Julie Johnson
Kate a Leopold
Kdo hulí, ten umí
Revolution #9
1999 Brzy to přijde
1997 Doteky
1996 Gray's Anatomy
Jimmy Zip
Ďábelská lest
1995 Drunks
Glory Daze
Lháři
Neznámý Rangún
1994 Noviny
1993 Dobrodružství létající okurky
King of the Hill
Twenty Bucks
Zelda (TV film)
1992 Haló, tady Shirlee
Monster in a Box
1991 Zachránit dítě (TV film)
1990 Image (TV film)
1989 Our Town (TV film)
1988 Klářino srdce
Osudové pláže
Pravý Američan
Spalding Gray: Terrors of Pleasure
1987 Plavba do Kambodže
1986 Tak to bylo
1985 Hard Choices
Sedm minut v nebi
Téměř ty
1984 Vražedná pole
1983 Variety
1978 Maraschino Cherry
1976 The Farmer's Daughters
1971 Love-In 1972
1970 Cowards

TV seriály

1999 Mike O'Malley Show, The (TV seriál)
1998 Chůva k pohledání (TV seriál)
Call Me Fran (S05E13)
1997 Chůva k pohledání (TV seriál)
From Flushing with Love (S05E10)
Fair Weather Fran (S05E08)
Mommy and Mai (S05E07)
další epizody (8)
1987 Trying Times (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 Alive From Off Center (TV seriál)

Dokumentární

2010 And Everything Is Going Fine
1989 Heavy Petting
1988 American Experience (TV seriál)
1985 Communists Are Comfortable, The

TV pořady

1996 The Daily Show (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Plavba do Kambodže

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace