foto

Carole Laure

  • nar. 5.8.1951 (68 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Kontakt

  • Carole Laure
    c/o V.M.A.
    10 avenue George-V
    75008 Paris

Režijní filmografie

Filmy

2014 Love Project
2007 La Capture
2004 CQ2
2002 Les Fils de Marie

TV seriály

1972 Feuille d'érable, La (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2004 Tout le monde en parle (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1980 Jeudi cinéma (TV pořad)
Stars (TV pořad)
1979 Palmarès (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace