foto

Terry Stacey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2021 The Hitman's Wife's Bodyguard
2019 Ztracená minulost
2018 Dokonalá loupež
The Angel
2017 Psí poslání
2016 Elvis & Nixon
The Confirmation
Zvláštní korespondenti
2014 Alexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý den
Co by kdyby
2013 Bezpečný přístav
Našrot
Věř mi
2011 50/50
Lov lososů v Jemenu
Noc je ještě mladá
2010 El segundo ataque a la panadería
Jedině ona
Milý Johne
Poslední gigolo
2009 Tell-Tale
Zábavný park
2007 Holka na hlídání
P.S. Miluji Tě
2006 Zbožňuju prachy!
2005 Návrat
Zná ji jako svý boty
2004 Dveře v podlaze
2003 Můj svět
Untitled New York Pilot (TV film)
2002 Polibkem to začíná
Projekt Laramie
2001 Skryté věci
Světoběžník
Wendigo
2000 Happy Accidents
Pacifier
1999 Jump
Odpíchnout se
The Dream Catcher
Trick
1997 Parazit

TV seriály

2018 F.B.I. (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Sweetbitter (TV seriál)
Everyone is Soigné (S01E03)
Now Your Tongue is Coded (S01E02)
Salt (S01E01)
2016 Chance (TV seriál)
Fluid Management (S01E10)
Unlocking Your Hidden Powers (S01E07)
A Still Point in the Turning World (S01E05)
další epizody (6)
2015 Pot a slzy (TV seriál)
Scorched Earth (E08)
Full Dress (E07)
F.U.B.A.R. (E06)
další epizody (7)
2014 Resurrection (TV seriál)
The Returned (S01E01)
2006 Dexter (TV seriál)
Dexter (S01E01)
2002 Sex ve městě (TV seriál)
Miluji komedie (S05E08)
Jdi na západ, mladá ženo (S05E07)
Bez obalu (S05E04)
další epizody (4)
2000 Wonderland (TV seriál)

Dokumentární

2006 Wanderlust (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2001 Anatomy of a Scene (TV seriál)

Fanoušci tvůrce