foto

Samantha Logan

  • nar. 27.10.1996 (23 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Samantha Logan je americká herečka Irsko-trinidadského původu. Narodila se v Bostonu, avšak svou matku přesvědčila, aby se přestěhovali do Manhattonu, kde by se mohla v jejích 10 letech zabývat láskou k herectví. Ihned začala obsazovat reklamy a divadelní představení. Rovněž se věnovala tanci a živým vokálům. Druhý stupeň ZŠ strávila na Professional Performing Arts se zaměřením na hudební divadlo, a poté na střední škole umělecké LaGuardia.

Její zlom kariéry nastal ve 14 letech, kdy dostala hlavní roli v ABC seriálu 666 Park Avenue. Předtím ještě hostovala v Super Drbně a v Zákonu a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti.

Zahrála si ve 4. sérii Vlčí mládě a s hereckým kolegou, Dylanem Sprayberrym, tvoří od roku 2017 pár. V roce 2018 byla také obsazena do 2. série 13 Reasons Why jako Nina Jones a do hlavní role Olivie seriálu stanice The CW All American.

Samantha je aktivní v několika místních charitách, včetně Five acres a IVHQ, kde dělá dobrovolnici.

MichelleW

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Empty Man
2019 Polaroid
2017 Cruel Intentions (TV film)
2015 Studio City (TV film)
2014 Alexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý den
2011 Oddělen

TV seriály

2020 Fotbalový talent (TV seriál)
Epizoda 16 (S03E16)
Epizoda 15 (S03E15)
Epizoda 14 (S03E14)
další epizody (24)
2019 Fotbalový talent (TV seriál)
Life Goes On (S02E08)
Coming Home (S02E07)
Hard Knock Life (S02E06)
další epizody (16)
2018 Fotbalový talent (TV seriál)
Homecoming (S01E08)
California Love (S01E07)
The Choice is Yours (S01E06)
další epizody (8)
Proč? 13x proto (TV seriál)
Sbohem (S02E13)
Krabice polaroidů (S02E12)
Bryce a Chloe (S02E11)
další epizody (12)
2016 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zaměřovač (S13E18)
2015 The Fosters (TV seriál)
The End of the Beginning (S02E21)
Not That Kind of Girl (S02E20)
Justify the Means (S02E19)
další epizody (5)
2014 The Fosters (TV seriál)
The Longest Day (S02E07)
Say Something (S02E04)
Vlčí mládě (TV seriál)
Sirotci (S04E06)
Lidská bomba (S04E05)
Mecenáš (S04E04)
2013 666 Park Avenue (TV seriál)
Lazarus (E13)
Sins of the Fathers (E11)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
What Ever Happened to Baby Jane? (E08)
Downward Spiral (E07)
Hero Complex (E04)
další epizody (5)
2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Blood Brothers (S13E03)
2009 Super drbna (TV seriál)
Dost o Evě (S03E06)