foto

Jake Sandvig

  • nar. 8.9.1986 (32 let)
    Clovis, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kurz pro nevěsty (TV film)
2014 An Evergreen Christmas
High Moon
Living the Dream (TV film)
2013 Hot Mess (TV film)
2011 A Bag of Hammers
Arthur and the Bunnies
2010 Panna nebo orel
2009 Loudilové
2008 Alien Conspiracy
Nejtajnější přání
Official Selection
2007 Finishing the Game: The Search for a New Bruce Lee
Rubberheart
2005 Pool Guys (TV film)
Škola superhrdinů
2000 Father Can't Cope (TV film)
1999 Druhá šance
1998 My Way Home

TV seriály

2014 Rush (TV seriál)
Because I Got High (E07)
You Spin Me Round (E06)
We Are Family (E04)
2012 Tráva (TV seriál)
Je čas, část druhá (S08E13)
Je čas, část první (S08E12)
Kriminálka New York (TV seriál)
The Real McCoy (S09E10)
2009 Ruby & the Rockits (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
The Good Soil (S02E07)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Winterland (E08)
2006 Twenty Good Years (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Výlet do Magických hor (S02E13)
2005 Closer (TV seriál)
2004 Cracking Up (TV seriál)
2002 Druhá šance (TV seriál)
Gardenia (S03E12)
2001 Druhá šance (TV seriál)
The Second Time Around (S02E22)
1999 The Amanda Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace