foto

Mark Gibson

  • nar. Winnipeg, Manitoba, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Creep Nation
2016 Záhada v květinářství: Květiny na věčnost (TV film)
2015 Gone Tomorrow
2014 Hellmouth
2011 Exit Humanity
Monster Brawl

TV seriály

2019 Hudson & Rex (TV seriál)
The Mourning Show (S01E09)
2018 12 opic (TV seriál)
Odkaz (S04E04)
2017 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Home for the Holidays (S11E19)
2016 Dark Matter (TV seriál)
We Were Family (S02E04)
2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
11:53 to Odessa (E10)
Sundae, Bloody Sundae (E09)
2014 Hemlock Grove (TV seriál)
Demons and the Dogstar (S02E10)
Skladiště 13 (TV seriál)
Bez konce (S05E06)
2013 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Zločin a trest (S06E12)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Letíme do New Yorku (S01E06)
Pilot (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky