foto

Barbara Marshall

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 The Bad Seed (TV film)
2017 Wish Upon
2016 Viral
2010 Triple Dog

TV seriály

2011 Terra Nova (TV seriál)
Soukromá armáda (E12)
Odhalený zvěd (E11)
Uprchlice (E05)
2010 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Sabotáž (S01E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace