foto

Zuzana Kubovčíková - Šebová

  • nar. 1.4.1982 (38 let)
    Žiar nad Hronom, Slovensko, Československo

Biografie

Odmalička snívala o kariére herečky a tanečníčky, preto vyštudovala herectvo na Konzervatóriu v Bratislave. Dlhý čas pôsobila v Divadle Jána Palárika v Trnave, odkiaľ po jedenástich rokoch účinkovania odišla. Diváci ju mohli vidieť i v predstaveniach bratislavského divadla GUnaGU či televíznych seriáloch Odsúdené, Ordinácia v ružovej záhrade alebo Panelák. V bulvári je často skloňovanou osobou i vďaka svojmu priateľstvu so speváčkou Janou Kirschner, ktorej manažérom bol v minulosti práve Zuzanin otec Jozef Šebo, či vzťahom s hercom Michalom Kubovčíkom, ktorý si zahral i jej seriálového priateľa (Panelák).

Jej televízne skúsenosti nie sú viazané len s filmom či seriálom. Zuzana bola jednou z humoristiek markizáckej Adela Show na čele s moderátorkou Adelou Banášovou, no na tomto mieste sa dlho neohriala.

MartinaBell

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ostrým nožem
2017 Cuky Luky Film
2016 Agáva
2015 Vojtěch
2014 Slovensko 2.0
2013 Teatro (studentský film)
2012 Tygři ve městě
2011 Filmoviedky: Nočný trezor (TV film)

TV seriály

2020 Hniezdo (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
Horná Dolná (TV seriál)
Vlasy (S11E05)
Noha (S11E04)
Pomsta je sladká (S11E03)
další epizody (5)
2019 Horná Dolná (TV seriál)
Márovačka (S10E13)
Zmiznutí (S10E12)
„Zakopalipsa“ (S10E11)
další epizody (28)
2018 Horná Dolná (TV seriál)
Méďo a Béďo (S08E11)
Túra (S08E10)
Janko a Janko (S08E09)
další epizody (24)
2017 Horná Dolná (TV seriál)
Tornádo (S06E12)
Veľký únos (S06E11)
Infekčná (S06E10)
další epizody (19)
2016 Zoo (TV seriál)
Episode 72 (E72)
Episode 71 (E71)
Episode 70 (E70)
další epizody (61)
Horná Dolná (TV seriál)
Karavan (S04E08)
Vykopávky (S04E07)
Kde je doktor? (S04E06)
2015 Horná Dolná (TV seriál)
Tour de... (S02E05)
Nákaza (S02E04)
Svadba (S02E03)
další epizody (13)
2014 Cuky Luky (TV seriál)
Ochránci (TV seriál)
2012 Dr. Dokonalý (TV seriál)
2011 Aféry (TV seriál)
Jedna žena nestačí (S02E05)
2009 Odsouzené (TV seriál)
V mene zákona (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)

Hudební videoklipy

2015 DMS - INTRO (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2015 Odvrátená strana mesiaca (divadelní záznam)
2014 Vrátila sa raz v noci (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Cuky Luky Film

TV pořady

2014 Kredenc (TV pořad)
2012 Haló (TV pořad)

Host

TV pořady

2019 Klamal by som ti? (TV pořad)
2018 2 na 1 (TV pořad)
OTO 18. ročník (TV pořad)
2017 OTO 17. ročník (TV pořad)
Záhady tela (TV pořad)
2016 Deň otvorených dverí 2016 (TV pořad)
Dobre vedieť! (TV pořad)
Hviezdna párty (TV pořad)
OTO 16. ročník (TV pořad)
Tvoja tvár znie povedome (TV pořad)
Zlaté časy (TV pořad)
2015 Inkognito (TV pořad)
Osobnosť televíznej obrazovky 15. ročník (TV pořad)
Šťastné a veselé Vianoce s Markízou (TV pořad)
2014 Kredenc (TV pořad)
Souboj národů (TV pořad)
Čo ja viem (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2012 Haló (TV pořad)
2011 Let‘s Silvester 2011 (TV pořad)
Top Star (TV pořad)
2010 Adela show (TV pořad)
2009 Slávik 2009 (TV pořad)
Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
2003 Na streche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce