foto

Julia Dufvenius

  • nar. 8.10.1975 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Sune i fjällen
2013 Sune på bilsemester
2012 Orangeriet
Sune i Grekland - all Inclusive
2011 Lyckliga jävel
2010 Kennedys Hirn (TV film)
2009 Julia
Psalm 21
2007 Arn
2006 Göta Kanal 2 - kanalkampen
2005 Den utvalde
2003 Saraband (TV film)
2002 Suxxess

TV seriály

2019 Fartblinda (TV seriál)
Elefanterna (E08)
Avsked (E07)
48 timmar (E06)
další epizody (8)
Heder (TV seriál)
Happy Face (S01E08)
Mirakelstudenten (S01E07)
Neat (S01E06)
další epizody (8)
2018 Sjölyckan (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2017 Saknad (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (5)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Unter Männern (E19)
2013 Molanders (TV seriál)
Vårkonserten (E12)
Förklädd Gud (E11)
Årsmötet (E10)
další epizody (9)
2008 Häxdansen (TV seriál)
Livet i Fagervik (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
1997 Glappet (TV seriál)

Dokumentární

2018 Hledání Ingmara Bergmana
2011 Viaggio in Bergmania
2003 I Bergmans regi (TV film)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky