foto

Raisa Rjazanova

  • nar. 31.10.1944 (74 let)
    Petropavlovsk, Kazachstán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sročno vyjdu zamuž
2013 Čestné pionýrské
2009 Laskovyj maj
2008 A ja ljublju ženatogo (TV film)
Ženščina, ně sklonnaja k avanťuram (TV film)
2006 Průsmyk smrti (TV film)
2001 Podari mně lunnyj svět
2000 Daun Haus
1998 Ně poslať li nam... gonca?
1995 Slečna selka
1992 Tri avgustovskich dňa
1991 Ljubov
Očarovatelnyje prišelcy
Zapiski junogo vrača (TV film)
1990 Ruský dům
1989 Kňaz Udača Andrejevič
Pěred rassvetom
1988 Spasjonnomu - raj
Stukač
1987 Klinika
1986 Cizím vstup povolen
Dopolnitělnoje vremja
Konec operace Rezident
Kto vojdět v poslednij vagon
Zlovrednoje voskreseně
1985 Váš oddaný...
1984 Ztratil se slon
1983 Bez osobogo riska
Po zakonam vojennogo vremeni
Utro bez otmetok
Ženatý svobodný
1982 Inspektor GAI
1981 V týlu nepřítele
1980 Jesli by ja byl načalnikom...
1979 Moskva slzám nevěří
1977 Bílý Bim, Černé Ucho
Cizí
1976 Dolgi naši
1975 To jsme neprobírali
1974 Pašeráci
1973 Dopis z mládí
Dva dňa trevogi
Išču čelověka
Moskva-Kassiopeja
Naděžda
1972 Zlaté parohy
1969 Doroga domoj
Děň i vsja žizň
1966 Černý pasažér

TV seriály

2019 Galka i Gamajun (TV seriál)
2018 Žjoltyj glaz tigra (TV seriál)
2014 Chorošije ruki (TV seriál)
Ja bolše ně bojus (TV seriál)
Tam, kdě ty (TV seriál)
Verju ně verju (TV seriál)
2013 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 5 let spustja (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Ženich (TV seriál)
2012 MosGaz (TV seriál)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Tancor (S02E25)
Prizrak prošlogo (S02E24)
Avarija (S02E23)
další epizody (25)
2011 Izměna (TV seriál)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
SMS s togo sveta (S01E40)
Smertělnyj maršrut (S01E39)
Ňaňa (S01E38)
další epizody (40)
2010 Vy zakazyvali ubijstvo (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Stariki i razbojniki (S02E07)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Častnoje dělce (S03E06)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Universal-loto (S02E03)
2007 Angel-chranitěl (TV seriál)
Soldaty 12 (TV seriál)
2006 Ivan Poduškin. Džentlmen syska (TV seriál)
2005 Ně rodis krasivoj (TV seriál)
Ochota na asfaltě (TV seriál)
Soldaty 3 (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Melodija dlja pistoleta s glušitělem (S04E05)
2004 Vsegda govori "vsegda" 2 (TV seriál)
2003 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Svoloč něnagljadnaja (S01E03)
Kletka (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace