foto

Verónica Langer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 To zvládneš
2019 Territorio
2018 Clases de Historia
Influencia
2016 Ilusiones S.A.
La Caridad
La Habitación
2014 Hilda
2012 4 Noviembre 1990
2011 Na shledanou, tati
2009 Daniel & Ana
2008 Pět dnů bez Nory
2007 Cesta babičky Nonny
Hasta el viento tiene miedo
Niñas Mal
Noční býk
2006 Efectos secundarios
2004 En cualquier lugar
2003 Mar adentro
2002 Zločin pátera Amara
2001 Mexická jízda
1999 Todo el poder
1996 Llamadas obscenas
1995 El amarrador 3
1994 Novia que te vea
Orilla de la tierra, La
1993 Miroslava
1992 La furia de un gallero
1990 Las buenas costumbres
1987 Macho y hembras

TV seriály

2020 Imperio de mentiras (TV seriál)
2019 Květinový dům (TV seriál)
Pohřeb (S02E10)
RŮŽE (symbol jednoty) (S02E01)
2018 Květinový dům (TV seriál)
MÁK (symbol vzkříšení) (S01E13)
HULEVNÍK (symbol útrap) (S01E12)
ORCHIDEJ (symbol chtíče) (S01E11)
další epizody (13)
2013 Hombre tenías que ser (TV seriál)
2010 Soy tu fan (TV seriál)
2007 Cambio de vida (TV seriál)
2003 Mirada de mujer: El regreso (TV seriál)
2001 Lo que callamos las mujeres (TV seriál)
Lo que es el amor (TV seriál)
1998 Tři životy Sofie (TV seriál)
1997 Pohled ženy (TV seriál)
1996 Marisol (TV seriál)
Sombra del otro, La (TV seriál)
1995 Retrato de familia (TV seriál)
1993 Secretas intenciones, Las (TV seriál)
1992 Destinos (TV seriál)
1986 Hora Marcada (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1981 Infamia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky