foto

Nuno Melo

  • nar. 8.2.1960
    Castelo Branco, Portugalsko
  • zem. 9.6.2015 (55 let)
    Lisabon, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Verão Danado
2016 Delírio em Las Vedras
2014 Virados do Avesso
2013 3x3D
CineSapiens
2012 A Teia de Gelo
Na slaměné cestě
2011 O Barão
2007 Lobos
Nadine
2005 Crime do Padre Amaro, O
2003 A Filha
Rádio Relâmpago (TV film)
2002 88 (TV film)
2001 A Janela (Maryalva Mix)
2000 Tarde Demais
1999 O Que Foi?
1998 Tráfico
1996 Flics de choc: La dernière vague (TV film)
1995 Dans la cour des grands
1994 Fado majeur et mineur
Pax
1992 Den zoufalství
1991 A Divina Comédia

TV seriály

2013 Mundo ao Contrário (TV seriál)
2004 Senhora do Destino (TV seriál)
1998 Solteiros (TV seriál)
1996 A Vida Como Ela É (TV seriál)
1994 Kaskadér (TV seriál)
1988 Alentejo Sem Lei (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lisbon Revisited

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky