foto

Ronald Zehrfeld

  • nar. 15.1.1977 (43 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Das Ende der Wahrheit
Polizeiruf 110 - Mörderische Dorfgemeinschaft (TV film)
Was gewesen wäre
Zlatíčka
2018 Bist du glücklich? (TV film)
Tichá revoluce
2017 Neben der Spur – Dein Wille geschehe (TV film)
Willkommen bei den Honeckers (TV film)
Zemský soud - Příběh jedné rodiny (TV film)
2016 Haporetzet
Rico a Oskar, ukradený kámen
Sag mir nichts (TV film)
Zielfahnder – Flucht in die Karpaten (TV film)
2015 Rico a Oskar, zlomené srdce
Stát vs. Fritz Bauer
2014 Fénix
Milované sestry
Rico a Oskar, malí detektivové
Vergiss mein Ich
Wir waren Könige
Zwischen Welten
2013 Finsterworld
Mord in Eberswalde (TV film)
Tatort - Die schöne Mona ist tot (TV film)
2012 Barbara
Osudový střet (TV film)
Wir wollten aufs Meer
2011 Das Unsichtbare Mädchen (TV film)
Die Stunde des Wolfes (TV film)
Neviditelná
Pomsta Kasandry (TV film)
2010 Im Dschungel (TV film)
Tajná operace (TV film)
2009 Zátoka pirátů
2008 Der Russische Geliebte (TV film)
Každou vteřinou
Zúčtování (TV film)
2007 Schimanski: Smrt na sídlišti (TV film)
2006 Místo činu: Kolín - Odpolední láska (TV film)
Rudý kakadu
2003 Mutter Courage und ihre Kinder (TV film)

TV seriály

2020 Warten auf'n Bus (TV seriál)
Philosofm (E08)
Besuch (E07)
Zeitzeugen (E06)
další epizody (8)
2019 Walpurgisnacht (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Dengler (TV seriál)
Brennende Kälte (E05)
2018 Hackerville (TV seriál)
Dengler (TV seriál)
Fremde Wasser (E04)
2017 4 bloky (TV seriál)
Dead Man Walking (S01E06)
Brüder (S01E01)
SS-GB: Hitler v Británii (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Dengler (TV seriál)
Die schützende Hand (E03)
2016 Dengler (TV seriál)
Am zwölften Tag (E02)
2015 Dengler (TV seriál)
Die letzte Flucht (E01)
Tannbach - vesnice na dělící čáře (TV seriál)
Moje země, tvoje země (E03)
Vyvlastnění (E02)
Ráno po válce (E01)
2014 Neben der Spur (TV seriál)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Vražda v kostele (S02E08)
2010 Místo činu: Berlín (TV seriál)
Alles hat seine Zeit (E10)
Du bekommst, was dir zusteht (E09)
Was kostet Berlin? (E08)
další epizody (10)
2008 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Wut im Bauch (E08)
1997 Schimanski (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky