foto

Hans Dagelet

  • nar. 9.5.1945 (74 let)
    Deventer, Overijssel, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bon Bini Holland
Boy 7
Dummie de Mummie en de Sfinx van Shakaba
2014 Helium
2013 Toegetakeld door de liefde
2012 Hemel
Mijn avonturen door V. Swchwrm
2009 Indián
2008 Dopis pro krále
2007 Kapitein Rob en het geheim van Professor Lupardi
2006 Olivier etc.
2005 Het mysterie van de sardine
2003 Kees de jongen
2002 Oesters van Nam Kee
Volle maan
2000 Mariken
1997 Superhvězdy
1996 De opvolger (TV film)
1992 Ik ga naar Tahiti
1990 Místo činu - Léčitelé (TV film)
Nacht van de wilde ezels, De
1988 Fantom Amsterdamu
Přízrak
1987 Zjoek: De kunst van het vergeten
1983 Výtah
1981 Mensen zoals jij en ik
1980 Bekende gezichten, gemengde gevoelens
Lieve jongens

TV seriály

2017 Brussel (TV seriál)
Fenix (TV seriál)
2016 Project Orpheus (TV seriál)
2015 Familie Kruys (TV seriál)
2013 Ontmaskering van de Vastgoedfraude, De (TV seriál)
2012 Dokter Deen (TV seriál)
2010 Levenslied (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
2006 Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
Parels & zwijnen (TV seriál)
Vuurzee (TV seriál)
2004 Kinderen geen bezwaar (TV seriál)
2000 De aanklacht (TV seriál)
Russen (TV seriál)
1999 Spangen (TV seriál)
1998 Zebra (TV seriál)
1996 Westzijde Posse (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)
Loenatik (TV seriál)
1994 Dag juf, tot morgen (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
1991 De zomer van '45 (TV seriál)
Oog in oog (TV seriál)
1989 We zijn weer thuis (TV seriál)
1988 Prettig geregeld (TV seriál)
1986 Het wassende water (TV seriál)
1984 Opzoek naar Yolanda (TV seriál)
1983 Willem van Oranje (TV seriál)
1977 Hollands glorie (TV seriál)
1975 Klaverweide (TV seriál)
Van oude mensen, de dingen die voorbij gaan (TV seriál)
1974 Q & Q (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky