foto

Kyrre Hellum

  • nar. 29.11.1973 (46 let)
    Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Gråtass gir gass
2015 Údolí rytířů – Kouzelné Vánoce
2014 Náplava
Staying Alive
2011 Jackpot
Lasses Lodd i Livet
Tomme tønner 2 - Det brune gullet
2010 Liverpoolský brankář
Tomme tønner
2009 Johan Falk: Vapenbröder
Magické stříbro
Na sever
2008 Rozbouřené vody
Tlouštík Rino
Ulvenatten
2007 Dům bláznů
2005 Tommyho peklo
2001 Amatørene

TV seriály

2019 Domácí hřiště (TV seriál)
Příměří (S02E07)
2018 Rekyl (TV seriál)
2017 Black Widows (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2016 Black Widows (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Nobel (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2013 Det tredje øyet (TV seriál)
Nevlastní bratr (TV seriál)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
2010 Dag (TV seriál)
2005 Ran (TV seriál)
2001 Fox Grønland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky