foto

Jan Henrik Stahlberg

  • nar. 30.12.1970 (49 let)
    Neuwied, Rhineland-Palatinate, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die Goldfische
Ich bin voller Hass und das liebe ich
2018 Ella Schön: Setkání na ostrově (TV film)
Lux: Krieger des Lichts
Nádherné časy
Reise nach Jerusalem
2017 Einsamkeit und Sex und Mitleid
Fikkefuchs
2015 Die Insassen (TV film)
Hanna Hellmann - Der Ruf der Berge (TV film)
2014 Der Kuckuck und der Esel
Nebezpečně blízko (TV film)
2013 Mord in den Dünen (TV film)
2012 2 für alle Fälle - Manche mögen Mord (TV film)
Body Complete
Die Männer der Emden
Genesis 2.0 (studentský film)
Místo činu: Kolín - Chladnokrevně (TV film)
2010 Polizeiruf 110 - Die Lücke, die der Teufel lässt (TV film)
Tatort - Absturz (TV film)
2009 Die Trickser (TV film)
Short Cut to Hollywood
Tatort - Kassensturz (TV film)
2008 Krasoplavci
Mogadišu (TV film)
Märzmelodie
2007 Armádní akademie
2006 Bye Bye Berlusconi!
Drsňák
FC Venus
2005 Hvězda proti své vůli (TV film)
Hölle im Kopf (TV film)
Kometen
Mozartbrot
Místo činu - Vánice (TV film)
Na plný plyn (TV film)
Stürmisch verliebt (TV film)
Vera - Sicilská láska (TV film)
Was Sie schon immer über Singles wissen wollten (TV film)
2004 Muxmäuschenstill
Tatort - Herzversagen (TV film)
2003 Enzo Ferrari (TV film)
Pohádka mého života (TV film)
Science Fiction
2002 Láska na druhý pokus (TV film)
Mehr als nur Sex (TV film)
2001 Láska a válka (TV film)
Westend

TV seriály

2019 Das Quartett (TV seriál)
2017 Kobra 11 (TV seriál)
Rodiče v utajení (S22E12)
2016 Stralsund (TV seriál)
Vergeltung (E10)
Schutzlos (E09)
2014 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Kapitán Hook (E01)
2013 Poslední polda (TV seriál)
Uschi je v maléru (S04E11)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Lovergirl (E18)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Wahre Liebe (S12E21)
2011 Kobra 11 (TV seriál)
Na mušce (S15E12)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Kurzschluss (S08E04)
2009 Flemming (TV seriál)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2003 Körner und Köter (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Blutsbande (E25)
1997 Das Amt (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky