foto

Santa De Santis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Fino ad essere felici
2011 Fantasmi
2010 L'amore buio
2009 Sářina růž
2008 Morte di pietra, La
2006 Bosco fuori, Il
2005 DeKronos - Il demone del tempo
2004 Rita da Cascia (TV film)
2001 Commedia sexy

TV seriály

2005 Caterina e le sue figlie (TV seriál)
2002 Il commissario (TV seriál)
Io ti salverò (TV seriál)
2000 La squadra (TV seriál)
1996 Un posto al sole (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky