foto

Kaho Minami

  • nar. 20.1.1964 (57 let)
    prefektura Hjógo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Miss Osaka
2020 Nóten Paradise
2019 21 seiki no onna no ko
Blue Hour ni buttobasu
Gekidžóban: Sošite, ikiru
2017 Ach, Lucy!
Hikari
2016 Katsuragi jiken
2015 Live! Love! Sing! Ikite aišite utau koto: Gekidžóban
Masterless
Supesharisuto 3 (TV film)
Supesharisuto 4 (TV film)
Zutaboro
2014 Cuma-tači no šinkansen (TV film)
Sajonara kabukičó
Sakura saku
Supesharisuto 2 (TV film)
2013 Supesharisuto (TV film)
2011 Ai inoči ~Šindžuku kabukičó kakekomidera~ (TV film)
Hankjú denša
Jîn warutsu
Kazoku X
O mé matce
2010 Gegege no njóbó
Kaitanshi jokei
Osaka Love & Soul: kono kuni de ikiru koto (TV film)
2007 Obachan Chippusu
2006 Ichiban Kirei na Mizu
Joru no picnic
Wu qing yuan
2005 Jókai daisensó
Nirai kanai kara no tegami
O chi
2004 Eiko
Hazan
Infekce
Otousan no bakkudoroppu
Sen no kaze ni natte
2003 Hana
Itan no nacu (TV film)
2002 Kihinshitsu no kaijin (TV film)
Kouzelný bílý pes
Warau kaeru
2001 Godzilla, Mothra, King Ghidorah: Daikaidžú sókógeki
1999 Renai Sagishi
1998 Omoča
Open House
1997 Fukigenna kadžicu
OL Chu-Shin Gura
OL Čúšingura
1994 Enjeru dasuto
Tenshi no wakemae
Waga jinsei saiaku no toki
1993 Kurêpu
1992 Jo ni mo kimjó na monogatari: Haru no tokubecuhen (TV film)
Wataši o daite sošite kisu šite
1989 226
Hotaru
Teito Taisen
Yumemi dohri no hitobito
1988 Kikjó (TV film)
Nihon džundžóden: Okaši na futari – Monokuruošiki hitobito no mure
Tomorrow Ašita
1987 Hjórjú kjóšicu
1986 Bakumacu seišun graffiti: Ronin Sakamoto Rjóma

TV seriály

2020 Kirin ga kuru (TV seriál)
Mijako jori no šiša (E22)
Nagaragawa no taikecu (E17)
Óki na kuni (E16)
další epizody (18)
Okane no kireme ga koi no hadžimari (TV seriál)
2019 Keidži Zero (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Sošite, ikiru (TV seriál)
2018 Jakeni ben no tacu bengoši ga gakkó de hoeru (TV seriál)
2017 Teinen džoši (TV seriál)
2016 Ito'ošikute (TV seriál)
Kain to Aberu (TV seriál)
Specialist (TV seriál)
2015 Jókoso, wagaja e (TV seriál)
2013 Saitó-san 2 (TV seriál)
2012 Kuro no onna kjóši (TV seriál)
Umečan sensei (TV seriál)
2011 IS: Otoko demo onna demo nai sei (TV seriál)
2009 Saisei no Machi (TV seriál)
2006 Hitači umanohone (TV seriál)
2005 Aikuruší (TV seriál)
2004 Keishichô kanshiki han 2004 (TV seriál)
Rikon bengoši (TV seriál)
1999 Genroku rjóran (TV seriál)
1993 Usotsuki wa Fuufu no Hajimari (TV seriál)
1992 Hôigaku kyôshitsu no jiken file (TV seriál)
1991 Jo ni mo kimjó na monogatari II (TV seriál)
Kekkon Shitai Otokotachi (TV seriál)
1990 Papa! Kakko Tsuka Nai Ze (TV seriál)
Tobuga gotoku (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky