foto

Chris Langham

  • nar. 14.4.1949 (70 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Acceptance
2011 Černá tůň
2006 Seven Second Delay (TV film)
2005 O mé rodině a jiné zvířeně (TV film)
2004 Legend of the Tamworth Two, The (TV film)
London (TV film)
2001 Císařovy nové šaty
2000 Hledám pronájem
1999 Velký šprým
1996 Preventers, The (TV film)
1992 Plnými plachtami vpřed, Kolumbe!
1991 Bejewelled (TV film)
1985 Silas Marner - tkadlec z Raveloe (TV film)
1982 Soft Targets (TV film)
1980 Phoelix
1979 Život Briana
1976 Růžový panter znovu zasahuje
1974 Last Turkey in the Shop Show, The (TV film)

TV seriály

2005 Help (TV seriál)
Je to soda (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
další epizody (6)
2004 Nejhorší týden mého života (TV seriál)
2003 Absolute Power (TV seriál)
Spine Chillers (TV seriál)
1999 Gimme, Gimme, Gimme (TV seriál)
People Like Us (TV seriál)
1998 Kiss Me Kate (TV seriál)
1995 Is It Legal? (TV seriál)
Look at the State We're In! (TV seriál)
1992 Ženatý se závazky (TV seriál)
Anglie (3. část) (S06E26)
1991 Bottom (TV seriál)
Murder Most Horrid (TV seriál)
1990 Spatz (TV seriál)
1989 Jim Henson Hour, The (TV seriál)
1988 Chelmsford 123 (TV seriál)
1985 Happy Families (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)
1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1979 Žádné zprávy v devět (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
1976 The Muppet Show (TV seriál)
1972 Milligan in... (TV seriál)
1969 Q5 (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2003 George Orwell: A Life in Pictures
Imagine (TV seriál)
1998 The Heaven and Earth Show (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2003 Posh Nosh (TV seriál)

Host

TV pořady

2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)
1981 Fundamental Frolics (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace