foto

Jens Jørn Spottag

  • nar. 13.12.1957 (61 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ser du månen, Daniel
2017 Havrani
2016 Ten den přijde
Tři - dva - jedna TEĎ!
2014 Krummerne - Alt på spil
2013 Player
Střelec
V hodině rysa
2012 Tento život
2011 ID:A
Pokoj 304
2009 Divoké labutě
2008 Blå mænd
Lille soldat
Oddělené světy
Ukrutně šťastni
2007 Anja og Viktor - brændende kærlighed
Černá madona
2006 Deníky Knuda Rasmussena
Jednou budem dál
Marie a její muži
2005 Højdeskræk
2004 Královská hra
Silkevejen
Vymahači
2003 Se dagens lys (TV film)
2001 To kvinder
1999 Dybt vand (TV film)
Valgaften
1998 Idioti
Majoren (TV film)
1997 Drengen i himlen
Sekten
1996 Ernst & Lyset
1995 Carmen & Babyface
Elsker elsker ikke...
1994 Mein Kampf (TV film)
1993 Sort høst
1989 En verden til forskel
Lykken er en underlig fisk

TV seriály

2019 Sygeplejeskolen (TV seriál)
Store beslutninger (S02E06)
Et uventet gensyn (S02E05)
Mørke minder (S02E04)
další epizody (6)
2018 Løbeklubben (TV seriál)
Sygeplejeskolen (TV seriál)
Eksamen (S01E06)
Liv og død (S01E05)
Hemmeligheder (S01E04)
další epizody (6)
2017 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
další epizody (9)
2015 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (5)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (4)
Dědictví (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2011 Lykke (TV seriál)
2009 Lærkevej (TV seriál)
2008 Album (TV seriál)
Livvagterne (TV seriál)
2007 Klíč ke světlu (TV seriál)
Vražda (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
2005 Krøniken (TV seriál)
Del 15, 1962 (S02E05)
2004 Normalerweize (TV seriál)
Ørnen (TV seriál)
2001 De udvalgte (TV seriál)
Langt fra Las Vegas (TV seriál)
2000 Pavouk (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-11/00 (S01E05)
Skjulte spor (TV seriál)
1998 Karrusel (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)
Království (TV seriál)
Trækfugle (S02E02)
1996 Bryggeren (TV seriál)
1987 Jednou jeden policajt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace