foto

Makoto Kijohiro

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Fucu ga ičiban: sakka Fudžisawa Šúhei čiči ni hitokoto (TV film)
2014 Tonari no Onna (TV film)
2012 Kaneko Misuzu Monogatari (TV film)
2011 Izakaya moheji (TV film)
2010 Hei no naka no čúgakkó (TV film)
2007 Wačigaija Itosato (TV film)
2005 Misora Hibari tandžó monogatari: Odeko to odeko ga bucukatte (TV film)
Nada So So - Kono Ai Ni Ikite (TV film)
1988 Tonbo (TV film)

TV seriály

2020 Bjóin no naošikata: Doctor Arihara no čósen (TV seriál)
2018 Šówa genroku rakugo šindžú (TV seriál)
2014 Ojadži no senaka (TV seriál)
2012 Naniwa šónen tanteidan (TV seriál)
2009 Boku no imóto (TV seriál)
Fúfudó 2 (TV seriál)
2007 Fufudo (TV seriál)
Hatači no koibito (TV seriál)
Joshi Deka! (TV seriál)
2006 Oishii Proposal (TV seriál)
2005 Koi no džikan (TV seriál)
2004 Batsu Kare (TV seriál)
Fuufu (TV seriál)
2001 Kochira Dai San Shakaibu (TV seriál)
Koi o nannen jasundemasuka (TV seriál)
2000 Ojadží (TV seriál)
1999 Dokushin Seikatsu (TV seriál)
1998 Hitoribocchi no Kimi ni (TV seriál)
Kamisan Nanka Kowakunai (TV seriál)
1996 Kjósókjoku (TV seriál)
Sono Ki ni Naru Made (TV seriál)
1995 Džinsei wa džodžo da (TV seriál)
Shinkon Nari! (TV seriál)
1994 Hito no Fuko wa Mitsu no Aji (TV seriál)
Otoko girai (TV seriál)
1990 Júwaku (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Hanayome (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky