foto

Ana Ofelia Murguía

  • nar. 8.12.1933 (86 let)
    Ciudad de México, Federální distrikt, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 La Noria
2011 Kompas v ruce mrtvého
Záruční lhůta
2010 Las buenas hierbas
Mar muerto, El
Te extraño
2008 Arráncame la vida
Jacinta
Mexický kartel
Olvidarte nunca
2007 Cesta babičky Nonny
Modrá oční víčka
Zvláštní znamení
2006 Sexy Pistols
2005 Hijas de su madre: Las Buenrostro
Paseo de ángeles
2004 El edén
2003 La caja
La partida
2001 Otilia Rauda
Pachito Rex - Me voy pero no del todo
2000 Escrito en el cuerpo de la noche
Sex ze soucitu
1999 Ave María
1998 Cruz
Luces de la noche
1997 De noche vienes, Esmeralda
1996 Anzuelo, El
De muerte natural
1995 Morena
Smrtící informace
1994 Jardín del Edén, El
Královna noci
Ámbar
1992 Objetos perdidos
1991 Diplomatic Immunity
Drahý Tome Mixi
Válka jednoho muže (TV film)
1990 Morir en el golfo
1989 El jinete de la divina providencia
Goitia, un dios para sí mismo
1987 Gaby: A True Story
Los confines
1986 ¿Cómo ves?
1985 Chido Guan, el tacos de oro
Mexicano ¡Tú puedes!
Motivos de Luz, Los
1984 Duna
1983 Corazón de la noche, El
1981 Ora sí, ¡Tenemos que ganas!
1980 Constelaciones
1979 Cadena perpetua
María de mi corazón
1978 Amor libre
Pedro Páramo
1977 Maten al león
Naufragio
Černá vdova
1976 Apando, El
México, México, ra ra ra
Poquianchis, Las
1973 Profeta Mimi, El
1971 Águila descalza, El
1970 Juego de Zuzanka, El
Para servir a usted
1968 Pax?

TV seriály

2015 Mozart in the Jungle (TV seriál)
How to Make God Laugh (S02E06)
2007 Mientras haya vida (TV seriál)
2003 Hija del jardinero, La (TV seriál)
2001 Lo que callamos las mujeres (TV seriál)
1998 Amor de mi vida, El (TV seriál)
1996 Cuentos para solitarios (TV seriál)
1992 Abuelo y yo, El (TV seriál)
1983 Pasión de Isabela, La (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky