foto

Péter Huszti

  • nar. 4.5.1944 (75 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Huszti Péter (4 mája 1944 Budapest) maďarský divadelný a filmový herec, režisér a pedagóg. 1966 Divadelná a filmová akadémia. 1966 Divadlo Madách, 1974 profesor na Divadelnej a filmovej akadémii, 1988 – vedúci katedry, 1994- 2001 rektor Akadémie, 2007 – Umelecký vedúci Petofiho divadla v Soproni.

Cicis

Herecká filmografie

Filmy

1993 Alibi
Márai Sándor két egyfelvonásosa (TV film)
Szerep
1991 Tiszazug (TV film)
1989 Gaudiopolis - In memoriam Sztehlo Gábor (TV film)
1987 A nagy varázslat (TV film)
1985 Hudba života
1984 Csendélet (TV film)
Ványa bácsi (divadelní záznam)
1982 Pygmalion (TV film)
1981 A farkas (TV film)
1980 A bolond lány (TV film)
A különc (TV film)
A meráni fiú (divadelní záznam)
Különc, A (TV film)
Lóvátett lovagok (divadelní záznam)
Naplemente délben
1979 Csillag a máglyán
1978 Bolondok bálja
1977 Kézről kézre (TV film)
Černé démanty (TV film)
1975 A szélhámos (TV film)
Az áruló (TV film)
Forduljon Psmithhez (TV film)
Gellérthegyi álmok (TV film)
1974 Aranyborjú (TV film)
Krásná pošetilost
Krémes (TV film)
Sosem lehet tudni (TV film)
Örökzöld fehérben feketében
1973 Az ördög cimborája (TV film)
Nevinní vrahové
Od vítězství k vítězství
1972 Běž, aby tě chytili
Gyilkosság a Maxime utcában (TV film)
Putování s Jakubem
1971 A gyilkos a házban van
A gyáva
A labda - Karinthy Ferenc műveiből (TV film)
A tetovált nő (TV film)
A vasrács (TV film)
Asszonyok mesélik (TV film)
Vrah je v domě
Čardášová princezna
1970 Feleségem hagyatéka (TV film)
Kisasszonyok a magasban (TV film)
Miért is mentem hozzád feleségül? (TV film)
Muž z obrazovky
Sázka na iluze
1969 A fejedelem (TV film)
Az ember tragédiája (TV film)
Imposztorok
Két nap júliusban (TV film)
Profesor podsvětí
1968 Fiúk a térröl
Lássátok feleim
Valaki csenget (TV film)
1967 Harlekýn
1966 Otec
És akkor a pasas...
1965 A távirat (TV film)
Antigoné (TV film)
1964 Rab Ráby (TV film)

TV seriály

2001 Kávéház (TV seriál)
A szemüveg (E06)
1982 Dániel (TV seriál)
Kutyakomédia (E06)
Hoci-nesze (E05)
Csupa öröm az élet! (E04)
další epizody (6)
1971 Rózsa Sándor (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 7 (E07)
1970 Örjárat az égen (TV seriál)
1969 Bors (TV seriál)
Vesztegzár a határon (S01E03)

Dokumentární

2001 A nagyúr - gróf Bánffy Miklós
1995 Te meg Én

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace